vegan24

Direktlänk till inlägg 7 mars 2014

Vegopizza

Av Tove - 7 mars 2014 14:16

Idétorka till fredagsmyset ikväll? I så fall lär det lösa sig nu, för en vegopizza går väl alltid hem? 
Jag tycker det blir både matigare och godare med lite fullkorn i degen. Dessutom går denna superfort att göra eftersom degen är gjord på bakpulver. 
På pizzan kan man ju lägga i princip vad som hellst, men jag provade en variant med tomatsås, röda linser (kokta innan), aubergine, röd paprika, champinjoner och rivna remsor av tofuttis mosarella style, och det blev jättegott!

Snabb pizzadeg på grahamsmjöl

2 små runda pizzor/en halv plåt
Recept från www.livibalans.se

1,75 dl vetemjöl
1,75 dl grahamsmjöl
1,25 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1,25 msk olja
1,25-1,5 dl vatten

Lägg på valfritt pålägg och grädda i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove - 10 maj 2014 20:21


Tänkte se en stund på Eurovision Song Contest nu ikväll. Rörde ihop en Raw Chokladmousse för att festa till det lite. Av den provsmaken jag gjorde förut så avgör jag att den var riktigt god. Lite nötig, mörk chokladsmak. Spännande.  Mosade bara all...

Av Tove - 23 april 2014 16:03

Och så var påskhelgen också över. Tänk vad tiden går fort! Jag hoppas alla ni haft en trevlig långhelg, det har jag i alla fall. Jag valde att bryta av påsken och tagga om till sommalov med en liten sushibjudning i familjen.   Jag har väl bara kä...

Av Tove - 10 april 2014 12:45


För ett bra tag sedan så firade jag min födelsedag med den veganska morotskakan från www.vegankocken.wordpress.com, och det enda jag kan säga är MUMS!  Hyfsat enkel var den att göra, så jag gjorde den även med de små spårarscouterna (8-9 år) i vår ...

Av Tove - 7 april 2014 08:15


Som vegan så kan ju fantasin med vad man ska lägga på morgonmackan torka ut rätt snabbt. MEN! Nu kommer i alla fall ett tipps som gör det roligare ett litet tag i alla fall!   Jag pressenterar en jättegod bönpastej, gjord på "stora vita bönor", s...

Av Tove - 2 april 2014 11:15


Tänkte tipsa om en riktigt fräsch broccolisoppa som jag hittade i min gamla hemkunskapsbok från femman, jag gjorde om den något, t.ex så tillade jag kikärtor så att den skulle blir något mer proteinrik.   Skulle dock inte tipsa om att frysa den. ...

Presentation


Nyfiken, nybliven vegan. Hon brinner även för miljöfrågor av alla slag och är både stolt NSF-scout och Taekwon-Do utövare. Skolan tar dock mycket av hennes dyrbara tid, vilket gör att hon inte kan hålla bloggen lika uppdaterad som hon skulle vilja.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Matbloggstoppen

hittarecept.se/" id="hr-qSnJS">Matbloggstoppen

Följ bloggen

Följ vegan24 med Blogkeen
Följ vegan24 med Bloglovin'

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se